LinkedIN advertenties

LinkedIn adverteren is dé manier om een zakelijke doelgroep te bereiken op de meest logische plek. Het is daarmee een ideaal ‘business to business’ (B2B) kanaal. Door de juiste doelgroep te targeten kan een bericht worden gepromoot op LinkedIN. Het sociale netwerk biedt -net als verschillende andere sociale media- de mogelijkheid uw advertentie of uiting heel specifiek te targeten, maar dan met een focus op zakelijk eigenschappen.

De voordelen van LinkedIN ads
  • naamsbekendheid vergroten
  • bereik een professionele doelgroep
  • conversie verhogen
  • leads genereren
  • meer bezoekers naar je website
  • je bereik vergroten

Profiteer nu van 20 euro korting op je eerste LinkedIN advertentie

Binnen 24 uur online!

Adverteer op LinkedIN:

waar zakelijk netwerken voorop staat

LinkedIn adverteren helpt je de juiste doelgroep op het juiste moment en met de juiste boodschap te bereiken. Samen bepalen we de ideale advertentie (in tekst of beeld) en de gewenste doelgroep. Dit is vaak per advertentie verschillend. Adverteren op LinkedIn gebeurt vanuit je eigen account, zodat je altijd de controle hebt.

Door middel van een maandelijkse rapportage zorg ik voor een transparante evaluatie en kan er waar nodig worden bijgestuurd. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere platformen tegelijkertijd te adverteren. Zo ondersteun ik je ook graag als je wil adverteren op bijvoorbeeld Instagram, Facebook of Google.

Veel van mijn klanten adverteren op LinkedIN op maandelijkse basis. Op die wijze blijf je altijd on top of mind bij de doelgroep en zorg je voor een continue toestroom van bezoekers naar je website of webshop. Uiteraard geldt voor zo’n doorlopend traject een gunstig tarief. Wel zo netjes.

Wil je liever eerst persoonlijk advies op basis van jouw situatie? Neem dan even contact met me op en dan help ik je graag verder. We komen hoe dan ook tot een passende oplossing om jouw product of dienst optimaal in de markt te zetten.