Sport

HOE GEMOTIVEERD WORDEN OM TE WERKEN: 7 TIPS OM IN BEWEGING TE KOMEN

“Ik ben zo moe. Ik ben te gestrest. Het is koud en nat buiten, en de bank is zo gezellig…”

We begrijpen het! Het is al een uitdaging om je trainingskleding aan te trekken, laat staan ​​om aan je fitnessdoelen te beginnen.

Ja, er is altijd een goede reden om niet te sporten. Sommige redenen zijn 100% geldig en u moet die run overslaan. Maar jezelf voortdurend excuseren van lichaamsbeweging is een schande voor je lichaam en geest.

Onze innerlijke bankaardappel is vaak onze ergste vijand. Het laat ons geloven dat een training veel erger zal aanvoelen dan het in werkelijkheid is. Je hoeft tenslotte niet drie keer per week een marathon te lopen of je voor te bereiden op een wedstrijd voor lichaamsgewichttraining om fit te zijn. Het enige wat je nodig hebt, is 20 tot 50 minuten hardlopen of trainen – en dat hoeft niet eens elke dag te zijn!

Het is tijd om die mentale barrières te doorbreken en je in het zweet te werken!

SPORTMOTIVATIE: 7 TIPS OM JEZELF TE MOTIVEREN OM TE WORKOUT
1. DRAAG JE WORKOUT KLEDING AAN
Denk er niet over na, kleed je gewoon aan – het is de beste manier om gemotiveerd te raken om te sporten. Je ploft minder snel op de bank nadat je je sportkleding hebt aangetrokken. Kies sportkleding die bij je past en die je een goed gevoel geeft als je hem draagt. Of het nu gaat om felle kleuren, helemaal zwart of iets anders, zolang het je een krachtig gevoel geeft, is het perfect!

SCHRIJF JE GEVOELENS OP NA JE TRAINING
Houd een klein dagboek bij en schrijf op hoe je je voelt na de training. Als je je trainingen bijhoudt met de adidas Running-app, kun je ook een notitie aan elke activiteit toevoegen. Op die manier kun je teruggaan en kijken bij welke trainingen je je het beste voelt voor sportmotivatie en trainingsideeën.

Gebruik je adidas Running nog niet? Download de app om je trainingen bij te houden.