Sport

HAAL MEER UIT JE RUNS MET DEZE 11 ADIDAS HARDLOOPFUNCTIES

CARDIO-ACTIVITEITEN
Laat je niet misleiden door de naam: adidas Running is meer dan het dagelijkse joggen! Onze lijst met traceerbare fitnessactiviteiten omvat:

Rennen
Hiking
Mountain biking
wielrennen
Draaien
We erkennen dat je een multi-gepassioneerde fitnessliefhebber bent en we willen je bij elke stap (of pedaal) tijdens je fitnessreis ondersteunen.

2. UITDAGINGEN EN VIRTUELE RACES
We hebben de adidas Running-app gemaakt omdat we van hardlopen houden. Toch hebben we soms een extra duwtje nodig om onze veters te strikken en de weg op te gaan.

Daarom organiseren we regelmatig hardloopuitdagingen in de adidas Running-app. Uitdagingen zijn competities met een specifieke missie gedurende een bepaald tijdsbestek. De thema’s en beschrijvingen van de runs variëren. Elke hardloopuitdaging is geschikt voor hardlopers van elk niveau.

Hoe een uitdaging te vinden

Bekijk welke uitdagingen momenteel openstaan ​​voor registratie door naar het tabblad Voortgang in je adidas Running-app te gaan en vervolgens Community te kiezen.

Zodra je lid bent geworden, worden activiteiten die voldoen aan de uitdagingsregels automatisch gekoppeld en tellen ze mee voor de uitdaging. Volg uw prestaties en vergelijk deze met andere gebruikers op het leaderboard!